MAGUNKRÓL

Közel 20 éve a piacon

A MEGAKOM magyar tulajdonú tanácsadó iroda, mely közel 20 éve segíti partnereit Európai Uniós fejlesztési programok és projektek magas színvonalú előkészítésében és eredményes megvalósításában. Legfontosabb ügyfeleink települések – elsősorban városok, központi közigazgatási szervek és közintézmények, valamint kis- és közepes vállalkozások.

Városfejlesztés 2.0

Kiemelt szolgáltatási területünk a városfejlesztési tanácsadás – a városfejlesztés specialistájaként jelentős hazai és nemzetközi gyakorlati tapasztalatra, jó gyakorlatok széles tárházára támaszkodva, újszerű megoldások alkalmazásával segítjük ügyfeleinket abban, hogy városaikat minél élhetőbbé tegyék az ott élők számára.

0

fejlesztési projekt

0

mrd forint támogatás

0

elégedett ügyfél

0

év szakmai tapasztalat

SZOLGÁLTATÁSOK

REFERENCIÁK

MUNKATÁRSAINK

CÉGCSOPORT

Cégünk munkája során szorosan együttműködik a budapesti székhelyű EX ANTE Tanácsadó Irodával, valamint a miskolci székhelyű EX-ACT Project Tanácsadó Irodával. A 3 cég együttesen jelentős kapacitásokat képes mozgósítani: a több mint 30 állandó munkatárs mellett külső szakértők stabil hálózatára is támaszkodva szolgáltatásainkkal lefedjük az ország teljes területét, és nemzetközi projektekben is tevékenykedünk.

BLOG

AD4_3908
nov 21

Tokaji Konferencia 2017: rendhagyó összefoglaló

Írta: MEGAKOM Kft.

Szinte hihetetlen, de igaz: az idén már nagykorúvá vált – 18 éves lett – a Tokaji Konferencia! 2017. november 16-17-én immáron…

Tovább Kategória: Városfejlesztés
coffee-break-1177540_1280
nov 13

Tokaji konferencia – még mindig nem késő regisztrálni!

Írta: Kézy Béla

Ha valaki ellátogat a konferencia honlapjára, láthatja, hogy már csak kevesebb mint 2 nap van hátra a 18. Tokaji Konferencia kezdetéig.…

Tovább Kategória: Városfejlesztés
one-way-1209485_1280
nov 6

Kell-e nekünk sétálható város?

Írta: Kézy Béla

Miért kell átalakítani a jelenlegi városi közlekedési rendszereket? Miért van szükség arra, hogy az autók szerepe visszaszoruljon? Hogyan lehet újra “gyalogosbaráttá…

Tovább Kategória: Városfejlesztés

Amennyiben felkeltették érdeklődését a szakértőink által írt bejegyzések, nézze meg blog oldalunkat!

TOKAJI KONFERENCIA

2000-ben, a Millennium évében először került megrendezésre – akkor még “Tokaji Területfejlesztési Szakmai Műhelyszeminárium” néven – a Tokaji Konferencia, ahol egy új, alakulóban lévő szakmai közösség maroknyi képviselője találkozott, hogy kitalálja magát, gondolatokat és ötleteket cseréljen, vitatkozzon és javaslatokat fogalmazzon meg a fejlesztéspolitika döntéshozói felé.

Azóta eltelt több mint 15 év – és ezalatt nagyot fordult a világ: Magyarország belépett az Európai Unióba, a fejlesztési szakma ma már nem egy maroknyi csapat, a fejlesztéspolitika számtalan (pozitív és negatív) változáson ment keresztül, döntéshozók, vezetők jöttek és mentek. Egy dolog azonban nem változott: minden évben ősszel, szüret idején a területfejlesztési szakma képviselői találkoznak egymással Tokajban.

A Tokaji Konferencia hagyománnyá és fogalommá vált a szakmában – aki számít, jelen van. Noha évről-évre megújul a rendezvény, a lényeg nem változik: a Tokaji Konferencia egy olyan bensőséges hangulatú szakmai találkozó, ahol szakemberek és döntéshozók őszintén beszélgethetnek, véleményt cserélhetnek és izgalmas, előremutató szakmai vitákat folytathatnak egymással.

Akit érdekelnek további részletek a konferenciáról, a honlapján böngészhet a korábbi rendezvények képei és előadásai között.

KAPCSOLAT

Cím

4400 Nyíregyháza, Kölcsey utca 28.

Telefon

(+36) 42/409-482

Fax

(+36) 42/500-976

E-mail

mailbox @ megakom.hu

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot: