MAGUNKRÓL

Közel 20 éve a piacon

A MEGAKOM magyar tulajdonú tanácsadó iroda, mely közel 20 éve segíti partnereit Európai Uniós fejlesztési programok és projektek magas színvonalú előkészítésében és eredményes megvalósításában. Legfontosabb ügyfeleink települések – elsősorban városok, központi közigazgatási szervek és közintézmények, valamint kis- és közepes vállalkozások.

Városfejlesztés 2.0

Kiemelt szolgáltatási területünk a városfejlesztési tanácsadás – a városfejlesztés specialistájaként jelentős hazai és nemzetközi gyakorlati tapasztalatra, jó gyakorlatok széles tárházára támaszkodva, újszerű megoldások alkalmazásával segítjük ügyfeleinket abban, hogy városaikat minél élhetőbbé tegyék az ott élők számára.

0

fejlesztési projekt

0

mrd forint támogatás

0

elégedett ügyfél

0

év szakmai tapasztalat

SZOLGÁLTATÁSOK

REFERENCIÁK

MUNKATÁRSAINK

CÉGCSOPORT

Cégünk munkája során szorosan együttműködik a budapesti székhelyű Ex Ante Tanácsadó Irodával, valamint a miskolci székhelyű EX-ACT Project Tanácsadó Irodával. A 3 cég együttesen jelentős kapacitásokat képes mozgósítani: a több mint 30 állandó munkatárs mellett külső szakértők stabil hálózatára is támaszkodva szolgáltatásainkkal lefedjük az ország teljes területét, és nemzetközi projektekben is tevékenykedünk.

BLOG

trend3
jul 25

A jövő „trendi” városa – Hasznos ötletek trend-álló városok fejlesztéséhez

Írta: Kerékgyártó Gábor

„ÚJABB BEFEKTETŐ HAGYTA EL VÁROSUNKAT A FIATAL, SZAKKÉPZETT MUNKAERŐ HIÁNYA MIATT” „A TEGNAPI ÖZÖNVÍZ KÖZEL EGY MILLIÁRD FORINTOS KÁRT OKOZOTT A…

Tovább Kategória: Városfejlesztés
world-1264062_1920
jul 10

Kell-e nekünk transznacionális projekt?

Írta: Kézy Béla

Egyre több város vesz részt transznacionális projektekben partnerként, ennek ellenére ezeknek az együttműködési projekteknek a megítélése korántsem egyértelmű. A döntéshozók leggyakrabban…

Tovább Kategória: Városfejlesztés
7_v2
jún 29

Fókuszban a desztinációk – brand-építés hazánkban és Floridában

Írta: Kaprinyák Zsanett

2017. év elején nagy érdeklődéssel olvasgattam az új turizmusfejlesztési törvényt, hiszen látható volt…

Tovább Kategória: Városfejlesztés

Amennyiben felkeltették érdeklődését a szakértőink által írt bejegyzések, nézze meg blog oldalunkat!

TOKAJI KONFERENCIA

2000-ben, a Millennium évében először került megrendezésre – akkor még “Tokaji Területfejlesztési Szakmai Műhelyszeminárium” néven – a Tokaji Konferencia, ahol egy új, alakulóban lévő szakmai közösség maroknyi képviselője találkozott, hogy kitalálja magát, gondolatokat és ötleteket cseréljen, vitatkozzon és javaslatokat fogalmazzon meg a fejlesztéspolitika döntéshozói felé.

Azóta eltelt több mint 15 év – és ezalatt nagyot fordult a világ: Magyarország belépett az Európai Unióba, a fejlesztési szakma ma már nem egy maroknyi csapat, a fejlesztéspolitika számtalan (pozitív és negatív) változáson ment keresztül, döntéshozók, vezetők jöttek és mentek. Egy dolog azonban nem változott: minden évben ősszel, szüret idején a területfejlesztési szakma képviselői találkoznak egymással Tokajban.

A Tokaji Konferencia hagyománnyá és fogalommá vált a szakmában – aki számít, jelen van. Noha évről-évre megújul a rendezvény, a lényeg nem változik: a Tokaji Konferencia egy olyan bensőséges hangulatú szakmai találkozó, ahol szakemberek és döntéshozók őszintén beszélgethetnek, véleményt cserélhetnek és izgalmas, előremutató szakmai vitákat folytathatnak egymással.

Akit érdekelnek további részletek a konferenciáról, a honlapján böngészhet a korábbi rendezvények képei és előadásai között.

KAPCSOLAT

Cím

4400 Nyíregyháza, Kölcsey utca 28.

Telefon

(+36) 42/409-482

Fax

(+36) 42/500-976

E-mail

mailbox @ megakom.hu

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot: