MAGUNKRÓL

Közel 20 éve a piacon

A MEGAKOM magyar tulajdonú tanácsadó iroda, mely közel 20 éve segíti partnereit Európai Uniós fejlesztési programok és projektek magas színvonalú előkészítésében és eredményes megvalósításában. Legfontosabb ügyfeleink települések – elsősorban városok, központi közigazgatási szervek és közintézmények, valamint kis- és közepes vállalkozások.

Városfejlesztés 2.0

Kiemelt szolgáltatási területünk a városfejlesztési tanácsadás – a városfejlesztés specialistájaként jelentős hazai és nemzetközi gyakorlati tapasztalatra, jó gyakorlatok széles tárházára támaszkodva, újszerű megoldások alkalmazásával segítjük ügyfeleinket abban, hogy városaikat minél élhetőbbé tegyék az ott élők számára.

0

fejlesztési projekt

0

mrd forint támogatás

0

elégedett ügyfél

0

év szakmai tapasztalat

SZOLGÁLTATÁSOK

REFERENCIÁK

MUNKATÁRSAINK

CÉGCSOPORT

Cégünk munkája során szorosan együttműködik a budapesti székhelyű ICG Ex Ante Tanácsadó Irodával, valamint a miskolci székhelyű EX-ACT Project Tanácsadó Irodával. A 3 cég együttesen jelentős kapacitásokat képes mozgósítani: a több mint 30 állandó munkatárs mellett külső szakértők stabil hálózatára is támaszkodva szolgáltatásainkkal lefedjük az ország teljes területét, és nemzetközi projektekben is tevékenykedünk.

A hazai együttműködés mellett cégünk egy európai tanácsadói hálózatnak is aktív része: 2010-től az Innotiimi – ICG csoport egyik hazai partnere. Ez az európai cégcsoport összesen 130 főt meghaladó tanácsadói csapattal rendelkezik Ausztriában, Németországban, Finnországban, Svédországban, Németországban, Romániában és Csehországban. Szoros kapcsolatunk ezzel az európai tanácsadói hálózattal biztosítja számunkra az európai kitekintést, a legkorszerűbb módszerek folyamatos megismerésének lehetőségét, az Európai jelenlétet és a rugalmasan mozgósítható, számos szakterületet átfogó, nemzetközi tapasztalattal rendelkező jelentős tanácsadói kapacitást.

BLOG

entrepreneur-593361_1920
ápr 18

Harc a tehetségekért – a tehetségek megtartásának és vonzásának 10+1 feltétele

Írta: Kézy Béla

Hosszú időn keresztül a városvezetők óriási erőfeszítéseket tettek és gyakran nem kis áldozatokat hoztak azért, hogy egy-egy befektető megtelepedjen városukban -…

Tovább Kategória: Városfejlesztés
team-1697902_1920
ápr 10

Foglalkoztatási paktumok – jól csináljuk?

Írta: Janza Frigyes

Magyarországon a 2014-20-as fejlesztési ciklusban soha nem látott mértékű támogatás áll rendelkezésre…

Tovább Kategória: Városfejlesztés
SafeCity962x400
ápr 2

5 konkrét javaslat a városbiztonság növelésére

Írta: Bánfalvi Tünde

Manapság egyre többet hallani a „biztonságos város” fogalomról, de vajon milyen lépéseket…

Tovább Kategória: Városfejlesztés

Amennyiben felkeltették érdeklődését a szakértőink által írt bejegyzések, nézze meg blog oldalunkat!

TOKAJI KONFERENCIA

2000-ben, a Millennium évében először került megrendezésre – akkor még “Tokaji Területfejlesztési Szakmai Műhelyszeminárium” néven – a Tokaji Konferencia, ahol egy új, alakulóban lévő szakmai közösség maroknyi képviselője találkozott, hogy kitalálja magát, gondolatokat és ötleteket cseréljen, vitatkozzon és javaslatokat fogalmazzon meg a fejlesztéspolitika döntéshozói felé.

Azóta eltelt több mint 15 év – és ezalatt nagyot fordult a világ: Magyarország belépett az Európai Unióba, a fejlesztési szakma ma már nem egy maroknyi csapat, a fejlesztéspolitika számtalan (pozitív és negatív) változáson ment keresztül, döntéshozók, vezetők jöttek és mentek. Egy dolog azonban nem változott: minden évben ősszel, szüret idején a területfejlesztési szakma képviselői találkoznak egymással Tokajban.

A Tokaji Konferencia hagyománnyá és fogalommá vált a szakmában – aki számít, jelen van. Noha évről-évre megújul a rendezvény, a lényeg nem változik: a Tokaji Konferencia egy olyan bensőséges hangulatú szakmai találkozó, ahol szakemberek és döntéshozók őszintén beszélgethetnek, véleményt cserélhetnek és izgalmas, előremutató szakmai vitákat folytathatnak egymással.

Akit érdekelnek további részletek a konferenciáról, a honlapján böngészhet a korábbi rendezvények képei és előadásai között.

KAPCSOLAT

Cím

4400 Nyíregyháza, Kölcsey utca 28.

Telefon

(+36) 42/409-482

Fax

(+36) 42/500-976

E-mail

mailbox @ megakom.hu

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot: